fbpx

Over ons

Wie is omheiningcenter.be

Toe aan een nieuwe omheining en wenst u zelf de handen uit de mouwen te steken en toch over kwalitatief en betaalbaar materiaal te beschikken? Dan zit u goed bij Omheiningcenter.be.

Als specialist in omheiningen, draadafsluitingen, panelen en poorten zijn we al jaren vertrouwd met afsluitingen en beschikken we over een compleet aanbod voor de zelfbouwer en doe-het-zelver. Ook tuinaannemers en professionele plaatsters kunnen bij ons terecht voor oerdegelijk materiaal.

Alle ondersteuning om uw omheining te plaatsen

Kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid en optimale ondersteuning staan bij ons centraal. Naast uitstekende materialen bezorgen we u ook alle informatie om zelf succesvol met uw omheining aan de slag te gaan. Kiezen en bestellen gebeurt volledig online, maar achter onze webshop zit een Belgisch familiebedrijf dat garant staat voor een kwalitatieve service en eventueel de levering ter plaatse. Omheiningen, draadpanelen en tuinpanelen mogen dan wel onze specialiteit zijn, ook voor tuinpoorten of sierpoorten op maat kunt u bij ons terecht. In samenwerking met een professionele partner zorgen we voor (geautomatiseerde) designpoorten aangepast aan uw wensen en smaak.

Topmerken aan scherpe prijzen

Naast een uitgebreid assortiment gekende merken aan messcherpe prijzen, kunt u ook rekenen op een uitgebreide expertise en garantie.

Stel zelf uw afsluiting samen